Turkish Food in Krakow

Czytaj dalej
Redakcja

Turkish Food in Krakow

Redakcja

Herbata w kolorze krwi królika.

Zwycięzca plebiscytu Dziennika Polskiego "Smaki Krakowa" w kategorii Szybka Pycha

ul. Śliska 9a

Turek nie rozpocznie dnia bez herbaty. Tradycyjnej, parzonej pół godziny. W Turcji przyrządza się ją w trzech kolorach, z których ten najbardziej ulubiony i intensywny (demli) ma przypominać krew królika.

Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów

  • dostęp do wszystkich treści Dziennika Polskiego,
  • codzienne wydanie Dziennika Polskiego,
  • artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
  • co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.
Kup dostęp
Masz już konto? Zaloguj się
Redakcja

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2024 Polska Press Sp. z o.o.